achterwand-keuken-tegelmatjes-mozaiek-gold-jpeg

Als je op zoek bent naar een luxe gevoel en uitstraling in huis, overweeg dan gouden keramische mozaïektegels ofwel tegelmatjes aan de wand. Ze voegen een beetje glamour toe en maken elke kamer meer high-end. Vooral de keuken is het hart van het huis, dus maak er een ruimte van waar je van houdt.

Gouden Mozaïek tegels voor luxe uitstraling

Gouden keramische tegelmatjes zijn een luxe manier om warmte en stijl toe te voegen aan je kookruimte. Ze zijn er in verschillende soorten en maten, zodat je een unieke look kunt creëren die bij je stijl past. Mozaïektegels in de kleur goud zijn een geweldige manier om een statement te maken in je keuken.

Golden Wall Tiles zijn een elegante toevoeging aan het interieur! Als je op zoek bent naar een manier om een vleugje luxe toe te voegen aan je huis, dan zijn gouden wandtegels de perfecte oplossing. De tegelmatten die we in deze blog behandelen zijn gemaakt van keramiek tegels. Deze materialen zijn ontworpen om lang mee te gaan. Met een verscheidenheid aan maten en stijlen om uit te kiezen, vind je zeker de perfecte tegel voor uw ruimte.

Mozaïek tegels ofwel tegelmatten - perfect alternatief voor echte mozaïek steentjes

Echte mozaïek tegels zijn erg kostbaar en het kost veel tijd en werk om ze aan te brengen. Vaak kan je dit niet zelf en moet er een vakman worden ingehuurd.

Mozaïek tegelmatten is een ideaal alternatief. Tegelmatjes zijn een geweldige manier om stijl en persoonlijkheid toe te voegen aan een keuken. Zeker in de kleur goud! Tegelmatjes zijn kant-en-klare mozaïek tegels van vaak 30x30cm. Ze zijn eenvoudig te installeren en verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. Tegelmatten kunnen worden gebruikt om een achterwand in de keuken ofwel backsplash, accentmuur of zelfs keukenvloer te creëren.

Bovendien zijn keramische tegelmatjes gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden - veeg ze indien nodig gewoon af met een vochtige doek. De installatie is eenvoudig en ongecompliceerd, dus u kunt het zelf in slechts een paar uur doen.

Wil je meer weten over mozaïektegels? Lees dan onze blogpost over tegelmatjes.

Foto: Keramische tegelmat ofwel Mozaïektegel in de kleur goud

Waarom gouden tegelmatjes kiezen voor achterwand keuken?

Als het gaat om keukenachterwanden, zijn er veel verschillende materialen en ontwerpopties om uit te kiezen. Een materiaal dat echter vaak over het hoofd wordt gezien of als ouderwets wordt beschouwt, is tegels. Tegel-backsplashes kunnen net zo mooi en functioneel zijn als elk ander type backsplash ofwel achterwand. Bovendien hebben ze het extra voordeel dat ze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden zijn.

Een tegelmat is een geweldige manier om uw keuken achterwand te beschermen tegen spatten en morsen. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en hebben verder geen onderhoud nodig. Je kunt tegelmatten vinden bij de meeste bouwmarkten. Wil je een wat luxere variant, ga dan naar een tegel speciaalzaak.

In een aparte blogpost vertellen we je meer over waarom je kunt kiezen voor tegels op de achterwand van je keuken.

Zwart sanitair perfect te combineren met gouden wandtegels

Tegelmatten zijn er in verschillende kleuren en maten om bij uw keukeninrichting te passen. Zo passen gouden wandtegels bijvoorbeeld erg goed in een moderne keuken. We zien in moderne keukens een enorme trend in zwart sanitair, zwart deurbeslag en zwarte decoratie in het interieur. Zwart en goud zijn een perfecte combinatie. Ook doen gouden mozaïek tegels het goed in combinatie met een houten parketvloer. Houten vloeren zijn tijdloos en rustig waardoor je prima voor een gewaagde gouden wandtegel kunt kiezen.

Mozaïektegels zijn goedkoop

Tegelmatjes van keramiek in de kleur goud hoeven helemaal niet duur te zijn. Sterker nog, in tegenstelling tot natuursteen, graniet of een RVS-achterwand zijn mozaïektegels goedkoop. Je koopt een 30x30 tegelmatje al vanaf 10 euro per stuk.

Inspiratie voor tegels in huis

Nu je van deze trendy gouden tegelmatjes afweet, wil je deze misschien wel in je eigen huis, kantoorkeuken of keukenwand plaatsen. We hopen dat je de juiste interieurkeuze kunt maken en adviseren je ook eens te kijken op onze pagina met meer keukentegels.

Mis nooit meer leuke blogs over tegels

Volg tegelhandel Yzina. Wil je nou meer inspiratie en informatie wat betreft tegels voor binnen opdoen? Volg dan ons Instagram account en Pinterest voor inspiratie en voorbeelden.

Instagram

Pinterest