badkamer-douche-kermiasche-tegels-marmer-look-jpeg

Als je op zoek bent naar een luxe uitstraling zonder het luxe prijskaartje, dan zijn keramische wandtegels of vloertegels met marmerlook de juiste keuze. Je kunt dezelfde uitstraling krijgen als met traditionele marmeren tegels voor een fractie van de prijs.

Bovendien zijn keramische marmerlook tegels gemakkelijker te installeren, kleurvast, maatvast en simpeler te onderhouden dan natuurlijk echt marmer.

Of je nu de keukenachterwand wilt betegelen of wat luxe en elegantie wilt toevoegen aan de badkamer of het toilet, keramische tegels met marmerlook zijn een geweldige optie. In deze blog vertellen we je meer over deze prachtige marmerlook tegels.

Foto 1: Moderne keuken met bruine keramische marmerlook vloertegels en wandtegels

Verschillende marmerlook tegels

Marmerlook tegels zijn er verschillende kleuren, mat of glanzend en in verschillende formaten. Er zijn XXL tegels in marmerlook, maar ook kleinere 30x60 en 60x60 cm marmerlook tegels. Marmer is er in verschillende kleuren zoals bijvoorbeeld bruin, grijs en wit marmer. Al deze soorten kan men tegenwoordig zo namaken dat ze niet van echt te onderscheiden zijn.

In diverse maten

De meest bekende marmer soort is het witte marmer (zie foto hieronder). Je kunt vierkante 60x60 cm, 90x90 cm of 80x80 cm marmerlook vloertegels kopen of rechthoekige 60x120 of 30x60 cm wandtegels kopen.

Let op dat sommige marmerlook met een hoogglans afwerking spekglad kunnen zijn wanneer er water op komt. Gebruik deze dus niet voor de badkamer of voor vloeren. De matte marmerlook tegels zijn vaak voorzien van een goed anti-slip toplaag waardoor ze geschikt zijn voor vloeren en natte ruimten zoals de badkamer.


Foto 2: Verschillende soorten keramische marmerlook tegels. Niet van echt te onderscheiden.

Keramisch marmer amper te onderscheiden van echte marmer tegels

Als je op zoek bent naar een luxe uitstraling zonder het luxe prijskaartje, dan zijn wandtegels met marmerlook de juiste keuze. U kunt dezelfde uitstraling krijgen als traditionele marmeren tegels voor een fractie van de prijs. Bovendien zijn wandtegels met marmerlook gemakkelijker te installeren en te onderhouden dan natuurlijk marmer. Of u nu uw keukenachterwand wilt bijwerken of uw badkamer wat verfijning wilt toevoegen, wandtegels met marmerlook zijn een geweldige optie. Deze keramische tegels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om op echt marmer te lijken, zonder het hoge prijskaartje.

Foto 3: XXL keramische vloertegels in marmerlook

Marmerlook tegels perfect voor wc of badkamer

Echt marmer is natuursteen. Natuursteen is niet waterdicht en wordt spekglad wanneer het nat wordt. Daarom is het eigenlijk niet geschikt voor badkamer, zwembaden, wc of vloeren die vaak vuil of nat worden. Omdat marmer tegels erg goed in de smaak vallen bij veel mensen zin de keramische marmerlook tegels in het leven geroepen.

Keramische tegels zijn waterdicht, slijtvast, krasvast, kleurvast en enorm makkelijk schoon te maken. Perfect voor de badkamer, wc of een vloer in huis. Met de nieuwste technieken kunnen keramische tegels worden gemaakt met iedere print of uitstraling naar keuze.

Marmerlook tegels van keramiek zij niet te onderscheiden van echte marmeren tegels, maar hebben wel alle voordelen van keramiek. Ben je dus gek op marmer? Plaats marmerlook tegels in je wc of badkamer.

Foto 4: Marmerlook wandtegels in modernen badkamer met zwart sanitair

Foto 5: Marmerlook wandtegels in modern toilet

Inspiratie voor keramische marmerlook tegels

Nu je van deze trendy marmerlook tegels afweet, wil je deze misschien wel in je eigen huis of kantoor plaatsen. We hopen dat je de juiste interieurkeuze kunt maken en je droomhuis of droomproject kan realiseren.

Wil je nou meer inspiratie en informatie wat betreft tegels voor binnen opdoen? Bekijk dan onze Instagram pagina en Pinterest pagina.

Instagram

Pinterest

Deel je foto’s met ons!

Heb je jouw badkamer van echt marmer of marmerlook tegels in de keuken en ben je trots op het eindresultaat? Deel je verhaal en foto met ons!

Wij vinden het leuk om al jullie tegel- of andere projecten in en om het huis te bekijken. Misschien inspireer je ons wel voor een leuke nieuwe blogpost en delen we je project met onze lezers. Stuur jou verhaal en foto’s naar hello@yzina.com.