hand-geglazuurde-visschub-tegels-groen-geel-wit-jpg

Visschub tegels, trendy en chic

Visschub tegels heb jij er ooit van gehoord? Deze tegels worden ook wel paraplu tegels genoemd. Logisch, want dat is precies de vorm van deze chique wandtegels.

De ronde vorm van keramische Visschubtegels stralen een warme sfeer uit. Ze staan fraai aan een wand van een keukenwand boven het aanrecht, in een kinderkamer, in de hal als lambrisering, op de achterwand van een openhaard, toilet of in de horeca/retail om bepaalde stukken wand of een bar uit te lichten.

Visschub tegels gebruiken

De meeste mensen plaatsen deze parapluvormige tegels met het puntje naar beneden, maar andersom kan ook. Zelfs een kwart slag draaien is mogelijk, maar minder gebruikelijk. Het mixen van kleuren geeft een speels effect. Ook schakeringen in de kleur groen, paars / oud rose en ocean blauw doen het goed. Mixen in 1 kleur vinden wij het mooist. Vooral Visschub tegels in meerdere kleuren groen zorgen voor een luxe uitstraling.

Keramische visschub tegels slijpen

Zijn er ook nadelen? Ja, de tegels zijn lastiger te plaatsen als je wanden met hoeken hebt. Het vergt veel en precies snijwerk. Het puntje is erg kwetsbaar voor snijden. Zorg voor een speciale slijpschijf voor keramisch tegels of ga voor watergesneden. Heb je een wand waar je flexibel bent en/of een ervaren tegelzetter inzet? dan moet het zeker lukken.

Visschub tegels kopen

Samengevat, deze Visschub tegels zijn zeer uniek, sfeervol en chic, vooral niet al te grote oppervlaktes doen het goed. Zorg wel voor een tegelzetter met ervaring om de tegels te plaatsen.

Wil je Portugese of Spaanse paraplutegels kopen van hoge kwaliteit keramische tegels? Op aanvraag kunnen wij keramische Visschub tegels leveren per doos of pallet in diverse kleuren. Neem contact met ons op.

Interieur inspiratie

Nu je meer weet over deze elegante visschub tegels, wil je zelf misschien schubben tegels voor in huis. Neem bijvoorbeeld Visschub tegels in het groen als wandtegels in de badkamer, of visschub tegels in het blauw voor een achterwand van de wc. We hopen dat je de juiste interieur keuze kunt maken en je droomhuis of droomproject kan realiseren.

Bekijk ook...

Ben je op zoek naar aparte tegels voor in huis, maar zijn deze visschub tegels niks voor jou? Lees dan bijvoorbeeld onze blogs over hexagon tegels of Spaanse patroontegels. Bekijk ook onze marmerlook keramische tegels en terrazzolook vloertegels voor bijvoorbeeld badkamers.

Wij zijn tegelnerds, volg ons en mis niets

Wil je nou meer inspiratie, trend en tips volgen van tegelhandel Yzina? Volg dan onze Instagram account en check onze Pinterest pagina voor heel veel inspiratie.

Instagram

Pinterest