Nijland en Timmer openen nieuw pand Gronings tegelbedrijf YZINA
Hans Nijland en Marianne Timmer openen tegelhandel Yzina van Gerjan Zijl

Het inkoopadres voor al jouw tegelprojecten

Met groot genoegen kondigen wij onze spetterende officiële opening aan, gevierd in het bijzijn van niemand minder dan Marianne Timmer en Hans Nijland! Bij Yzina zijn we al bijna een jaar actief als dé tegelspecialist voor de zakelijke markt, en we zijn verheugd om nu van de daken te schreeuwen dat ons bedrijf open is!

Tegelhandel Yzina - Jouw partner voor adembenemende tegels

Bij tegeltoko Yzina streven we naar één doel: het verwennen van onze klanten. Aannemers, tegelzetters, architecten, projectontwikkelaars, interieurdesigners, tegelhandelaren en particulieren kunnen bij ons terecht voor eerlijke en adembenemende tegels uit heel Europa.

Maar we gaan nog verder dan dat! We nemen het volledige project van onze klanten over, van begin tot eind. Van een prachtig ontwerp tot een perfecte levering. Bij Yzina zorgen we ervoor dat onze klanten zich volledig ontzorgd voelen, zodat ze kunnen genieten van een zorgeloos traject.

Ervaar het zelf en maak een zakelijk account aan

Dus beste zakelijke partners, laat Yzina jullie tegeldromen werkelijkheid maken! Samen creëren we de meest prachtige en inspirerende ruimtes. Vraag vandaag nog een dealer account aan via hello@yzina.com en ontdek onze uitgebreide voorraad en aantrekkelijke handelsprijzen.

Met vriendelijke groet,

Gerjan Zijl - Oprichter Yzina BV

Founder Gerjan Zijl aan het woord tijden de feestelijke opening van het nieuwe pand

Hans Nijland en Marianne Timmer met anekdotes en inspirerende ondernemersverhalen

Yzina oprichter Gerjan Zijl met zijn 88-jarige, trotse, oma

Prachtige marmerlook tegels van het merk Yzina

Yzina oprichter Gerjan Zijl ontvangt ruim 100 gasten voorafgaand aan de opening van het nieuwe pand

Neem contact op met tegelhandel Yzina voor advies op maat, offertes en proefmonsters. Ook voor bedrijven bieden wij korting en meer voordelen. Particulieren kunnen ook bestellen via onze webshop. Blader eens door onze selectie van de 250 mooiste tegels voor binnen, van keramisch parket voor vloeren tot marmerlook tegels voor wanden.