Onze vernieuwde Tegelwinkel in Groningen bezoeken?

Bij tegelzaak Yzina zitten we niet stil. In onze tegelwinkel in Groningen kan je allerlei soorten keramische vloertegels en wandtegels komen bekijken. Doe dit wel op afspraak, zo weet je zeker dat een medewerker van ons speciaal voor jou tijd vrijmaakt. 

Wat kan je bij ons bedrijf verwachten? Ruim 600m2 aan voorbeelden van keramische tegels voor zakelijke projecten en alle soorten woningen in de thema's:

  • marmerlook tegels, veel gebruikt voor badkamers en luxe entree's
  • keramisch parket, houtlook vloertegels, veel gebruikt in woningen, bij onze zijn de houtprints bijna niet van echt te onderscheiden
  • natuursteenlook tegels, wel de voordelen van keramiek en niet de nadelen van echt natuursteen
  • betonlook tegels, van beige gietvloer tinten tot lichtgrijze betonvloer look, veel gebruikt in bedrijfspanden en woningen. In maten tot 120x120 cm.
  • terrazzolook tegels, onze persoonlijke favoriet, fraai voor in de hal, keuken of gezellige badkamervloer. Niet voor grote oppervlaktes, wel leuk om te combineren met grijze tegels. Kies uit o.a. 60x60 of hexagon vorm. 
  • travertin tegels, de trend van 2023/2024, voor een luxe badkamer bijvoorbeeld.
  • terracotta tegels, vloertegels in aardse tinten. 
  • handvorm tegeltjes, van visgraat vorm tot vierkantjes met leuke prints (minimale afname 3m2) voor bijvoorbeeld een achterwand van de keuken of toiletvloer.

yzina showroom groningen

We hebben er alles aan gedaan dat het geen saaie winkel is met alleen maar grijstinten. We helpen klanten graag met advies op maat, berekenen van benodigde aantallen en combinatie tips hoe vloeren en wanden met elkaar mooi matchen in een ruimte. Onze tegelshop heeft een industriële look, ook in ons magazijn tonen wij diverse voorraadartikelen.

tegelgroothandel

Loop naast onze winkel ook door onze hal voor allerlei soorten tegels

Geen standaard tegelwinkel

Yzina is gelegen op het Euvelgunner industrieterrein in Groningen. Je stapt bij ons eerst het magazijn binnen, je ziet onze voorraad letterlijk staan! Je loopt vervolgens door naar achteren waar onze showroom, zitgedeelte en keuken is. Omdat wij als locatie op een bedrijvenpark zitten is een bezoek op afspraak ook verplicht. 

Naast '50 shades of grey' ook veel bijzondere tegels te zien

Yzina direct

Maak verder kennis met Yzina Direct, dit zijn populaire keramische tegels die wij als tegelgroothandel voor bedrijven en tegelshop voor particulieren direct kunnen leveren, binnen 24 uur in heel Nederland bezorgd. Voor overige keramische tegels geldt een levertijd van circa 2.5 week. 

kleine tegels yzina showroom

Duurzamer, 100% made in Europe

Bij Tegelhandel Yzina leveren wij uitsluitend binnentegels uit Europa. We trachten onze voetprint te verlagen door elke maand volle vrachtwagens uit Portugal, Spanje, Italië en Polen te halen. Bovendien kennen wij vrijwel alle fabrieken in Europa en hebben de mooiste keramiektegels in onze collectie geplaatst zodat we jouw keuzestress verminderen. 

tegelwinkel groningen

Loop gerust door naar binnen bij het bordje 'ingang'

Locatie

Adres: Emdenweg 3a Groningen.

Zaterdags gesloten of op op afspraak. Niet geschikt voor kinderen.