Welkom op onze pagina met afgeronde projecten! Hier laten we graag tegelprojecten zien waarbij gebruik is gemaakt van één of meerdere van onze hoogwaardige keramische tegels. Sommige projecten zijn zelfs door ons team geplaatst, waardoor we kunnen garanderen dat ze voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen.

Binnenkort meer

We zijn enthousiast om binnenkort de eerste projecten aan deze pagina toe te voegen. Ons team is momenteel druk bezig met het fotograferen van deze projecten, zodat we ze spoedig met trots met jullie kunnen delen.

Houd deze pagina dus goed in de gaten, want binnenkort vind je hier inspirerende voorbeelden van prachtige tegelprojecten waarbij ons materiaal een belangrijke rol heeft gespeeld. We kijken ernaar uit om je te laten zien wat er mogelijk is met onze tegels! Volg ons alvast op social media en blijf zo op de hoogte van gerealiseerde projecten.

Foto delen?

Heb je zelf een project waarbij je ons materiaal hebt gebruikt? Neem dan vooral contact met ons op. We vinden het fantastisch om te zien wat jullie allemaal gecreëerd hebben als het om tegelprojecten gaat. 

Blijf ons volgen voor updates en laat je inspireren door onze afgeronde projecten!

Mis niets en volg ons via Pinterest en Instagram voor inspirerende sfeerimpressie en meer. 


Afspraak maken

Welkom bij onze tegelhandel! Bij ons is het super eenvoudig om een afspraak te maken. Of je nu iets wilt kopen, advies nodig hebt, iets wilt bekijken, de roadshow wilt boeken of andere vragen hebt, we staan voor je klaar.

Persoonlijk contact en persoonlijk advies zijn onze speerpunten. Vul het formulier in en we reageren binnen 48 uur.

We kijken ernaar uit om je te helpen bij jouw tegelproject. Bedankt voor je vertrouwen!

Met vriendelijke groet,

Team Yzina

Vind ons

Emdenweg 3A
9723 TA Groningen
Nederland

KVK: 81530080
BTW-nummer: NL862127452B01
IBAN: NL61INGB0101609914

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste voorraad