Bij tegelgroothandel Yzina zijn wij gespecialiseerd in het in- en verkopen van A-kwaliteit tegels voor binnen. Onze tegels zijn altijd van Europese bodem en van zeer hoge kwaliteit. In samenwerking met verschillende Zuid-Europese fabrieken ontwikkelen we verschillende tegels die we verkopen onder ons eigen A-merk Yzina.

Import van tegels voor binnen

Wij importeren zelf de tegels die wij aanbieden, waardoor we zeker weten dat we alleen de beste kwaliteit kunnen leveren aan onze klanten. Daarnaast ontwikkelen wij ook zelf tegels, waardoor we een uniek assortiment kunnen aanbieden dat nergens anders verkrijgbaar is.

White label

Als groothandel bieden wij ook white-label producten aan, zodat andere bedrijven onze kwaliteitstegels onder hun eigen merk kunnen verkopen. Hierdoor kunnen wij onze klanten helpen hun eigen merk op te bouwen en hun klanten de beste kwaliteit tegels te bieden.

Dealer worden?

Onze klanten zijn zeer divers en omvatten onder andere aannemers, vloerenwinkels, tegelhandels, bouwbedrijven en interieurstudio's. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om de juiste tegels te vinden voor elk project en daarom bieden wij alleen de mooiste tegels aan.

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van onze tegels, dan kun je een dealer account aanvragen bij Yzina. Met een dealer account kun je eenvoudig tegels bestellen voor jouw tegelproject. Wij bezorgen de order op maat bij jou of jouw klant op locatie, zodat je je kunt concentreren op de andere aspecten van jouw project.

Als je nog vragen hebt over onze producten of diensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om je te helpen en we kijken ernaar uit om jou te voorzien van de beste kwaliteit tegels voor jouw project.

Uitgebreid assortiment en ontzorging

Yzina is een Europese tegelgroothandel. Verkoop van Bijzondere Portugese tegels, Spaanse wandtegels, Marokkaanse Zelliges tot aan keramische vloertegels uit Italië.

Yzina is gespecialiseerd in wandtegels, vloertegels, houtlook tegels, betonlook tegels, marmerlook tegels, geglazuurde tegels, mozaïek en aanverwanten uit heel Europa, Marokko en Turkije. Wij leveren vanaf een volle doos tot aan volle vrachtwagens bij u of de klant aan huis.

Yzina is uw tegelgroothandel voor aantrekkelijke handelsprijzen van A-kwaliteit keramische designtegels, handgemaakte terracotta tegels, cementtegels, natuursteen tegels en meer uit heel Europa.

Meer informatie of benieuwd naar het assortiment?

Mail naar hello@yzina.com