Middels persoonlijk contact face-to-face of via de telefoon/ per mail streven we er altijd naar om goede oplossingen te bieden voor problemen die worden ervaren betreft onze producten of diensten. 

Benieuwd hoe het melden en verwerken van klachten bij Yzina.com in zijn werk gaat? Je leest het allemaal op deze pagina. Heb jij toch nog vragen? Stuur ons dan gerust een mail op hello@yzina.com.

Hoe dien ik een klacht in bij Yzina BV?

Een klacht dient altijd te worden verstuurd naar hello@yzina.com om opgepakt te kunnen worden. Gelieve hierbij jouw ordernummer te benoemen of een eventuele factuur mee te sturen.

Hoe snel ontvang ik een reactie op mijn klacht? 

Uiteraard streven wij ernaar jouw klacht zo snel als mogelijk op te pakken en een inhoudelijke reactie te geven. Wij lossen dit immers graag snel voor je op. Wij reageren echter altijd uiterlijk binnen 14 dagen inhoudelijk op jouw klacht(en).

Waarvoor kan ik een klacht indienen?

Bij Yzina.com verkopen wij zowel producten als diensten. Voor beide soorten, zowel producten als diensten, is het mogelijk om een klacht bij ons in te dienen.

Wat als ik niet tevreden ben met de behandeling van mijn klacht? 

 

Wij streven altijd naar de beste service voor onze klanten. Mocht u echter niet tevreden zijn over de afhandeling van uw klacht, dan bieden wij de mogelijkheid voor bemiddeling via Thuiswinkel Waarborg.

  • Consumenten: U kunt uw klacht voor bemiddeling voorleggen aan de Geschillencommissie via www.sgc.nl.

  • Zakelijke klanten: Voor zakelijke klachten verwijzen wij u graag door naar www.thuiswinkel.org. Let op: alleen zakelijke klachten kunnen hier worden ingediend.

We hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en streven ernaar om eventuele problemen naar tevredenheid op te lossen.

Afspraak maken

Welkom bij onze tegelhandel! Bij ons is het super eenvoudig om een afspraak te maken. Of je nu iets wilt kopen, advies nodig hebt, iets wilt bekijken, de roadshow wilt boeken of andere vragen hebt, we staan voor je klaar.

Persoonlijk contact en persoonlijk advies zijn onze speerpunten. Vul het formulier in en we reageren binnen 48 uur.

We kijken ernaar uit om je te helpen bij jouw tegelproject. Bedankt voor je vertrouwen!

Met vriendelijke groet,

Team Yzina

Vind ons

Emdenweg 3A
9723 TA Groningen
Nederland

KVK: 81530080
BTW-nummer: NL862127452B01
IBAN: NL61INGB0101609914

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste voorraad