Onze unieke Roadshow: Een showroom aan huis!

Het kiezen van de perfecte keramische tegels voor je huis of bedrijfspand kan een uitdaging zijn. Daarom introduceren wij bij Yzina onze innovatieve oplossing: de Roadshow! Geen gedoe meer met het visualiseren van hoe die tegels er in jouw specifieke ruimte uit zouden zien. Wij brengen onze showroom naar jou toe, direct aan huis.

Wat is de Yzina Roadshow?

Onze Roadshow is een unieke service waarbij we onze showroom aan huis brengen. We laden onze speciale Yzina bus vol met de tegels die je mooi vindt en komen naar jouw locatie. Je kunt de tegels dan daadwerkelijk zien in jouw woonkamer, keuken of badkamer, onder jouw specifieke lichtinval en naast jouw meubels. Hierdoor kun je een weloverwogen beslissing nemen, zonder enige twijfel.

Hoe werkt het?

Onze tegelspecialisten zullen de verschillende keramische tegels presenteren, één voor één, zodat je een duidelijk beeld krijgt van hoe ze er in jouw huis uitzien. Zo helpt onze showroom aan huis je bij het maken van de perfecte keuze die jouw ruimte complementeert.

Kies een aantal tegels vanuit de webshop OF geef ons een opdracht voor tegels die je NIET op de website vindt. Wij hebben naast het compacte web assortiment namelijk honderden samples liggen van tegels uit de beste Zuid-Europese fabrieken.  

Vaak krijgen we de vraag om verschillende betonlook tegels, houtlook tegels, of marmerlook tegels mee te nemen naar een locatie. De klant kiest dan ter plekke voor welke look hij of zij gaat. Per look kan er dan bijvoorbeeld uit 5 verschillende opties worden gekozen. 

Advies op maat

Naast het zien van de tegels in het echt, kunnen we je ook helpen bij het ontwerp, de juiste maat, de juiste kleur, de juiste soort tegel en nog veel meer. Je krijgt dus automatisch een advies op maat wanneer de roadshow bij jou langskomt. 

Boek jouw Roadshow vandaag nog

Wil je ervaren hoe het is om een persoonlijke showroom aan huis te hebben? We staan klaar om jouw tegelkeuze gemakkelijker te maken. Boek een Roadshow via ons online afsprakensysteem of neem contact met ons op voor meer informatie. Jouw perfecte tegels wachten op je!

Afspraak maken

Welkom bij onze tegelhandel! Bij ons is het super eenvoudig om een afspraak te maken. Of je nu iets wilt kopen, advies nodig hebt, iets wilt bekijken, de roadshow wilt boeken of andere vragen hebt, we staan voor je klaar.

Persoonlijk contact en persoonlijk advies zijn onze speerpunten. Vul het formulier in en we reageren binnen 48 uur.

We kijken ernaar uit om je te helpen bij jouw tegelproject. Bedankt voor je vertrouwen!

Met vriendelijke groet,

Team Yzina

Vind ons

Emdenweg 3A
9723 TA Groningen
Nederland

KVK: 81530080
BTW-nummer: NL862127452B01
IBAN: NL61INGB0101609914

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste voorraad